19 990 Ft

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color
STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

STEAK CHAMP 3 ColorSTEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

A Steak Champ vagy Steak Tüske "okos" hőmérőnek köszönhetően, minden egyes alkalommal tökéletesre készíthetjük kedvencünket. Pont olyan készültségűre, amilyenre szeretnénk. A steaksütés igazi tudomány, hiszen számtalan apróságon múlik a tökéletes végeredmény, amelyeket mind-mind figyelembe kell vennie a szakácsnak. Ez sok esetben a profikon is kifog, hát még a lelkes amatőrökön. A Steak Tüskével mindez egyszerre megoldódik, hiszen az okos kis hőmérő akkor jelez, amikor a kívánt készültségi fokot elérte a sülő hús. Használatával minden esetben tökéletest alkothatunk családunk, barátaink és persze leginkább a magunk örömére.

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

Használhatja grillen vagy serpenyőben.  Soha korábban nem volt ennyire könnyű a kívánt állagúra készíteni a kedvenc steaket. Az új 3 színű steak tüske egyesíti a 3 legnépszerűbb készültségi fokozatot egy egyedi LED szondában:

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

 

 

 Aktivitást jelző fény:

 Miután aktiválta a Steak Tüskét a LED kb 8 másodpercenként felvillan. Először zöld fénnyel jelzi az aktivitást majd zöld színű dupla villogással jelezi, hogy elérte a medium rare készültséget. A továbbiakban az aktivitást jelző, 8 mp-ként felvillanó fény sárgára vált, majd a sárga szín gyors dupla villogása jelzi, hogy a steak elérte a medium állagot. Ezek után már csak a medium well készültség maradt, melyhez az aktivitást továbbra is a 8 mp-ként felvillanó fénnyel jelzi, amely most már piros.  A piros fény gyors dupla villanása jelzi, hogy a steak elérte az utolsó állomást a medium well készültséget.

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

 

STEAK CHAMP steak maghőmérő 3 Color

Ha több steak-et készít egy időben, akkor is elegendő csak az egyik darab húsba helyezni a Steak Tüskét, hiszen amennyiben egyenletes hőt közöl egyszerre, akkor az az egy megmutatja az összes többi készültségét.

Tipp

Amennyiben több készültségi fokú steak-et szeretne készíteni egyszerre, helyezze a tüskét abba a darab húsba, amelyik a medium vagy medium well lesz, így a pl a zöld villogásnál leveheti a tűzről azt, amelyiket rare szeretné.

Energia

A Steak Champ korszerű és rendkívül energiatakarékos LED technológiával készült, ezért nagyon alacsony energia felhasználás mellett átlagosan 1000 alkalommal használható. Akkumulátora nem cserélhető.

Automatikus kikapcsolás

  • Használat után 5 perc elteltével kikapcsol
  • Amennyiben aktiválás után 30 percen belül nem érzékel hőmérséklet emelkedést, kikapcsol.