69 990 Ft

Tridens Bull Húsvilla & Goyon-Chazeau szeletelő kés szett
Tridens Bull Húsvilla & Goyon-Chazeau szeletelő kés szett

Tridens® Designer Húsvilla és szeletelőkés szett Franciaországból

  • Tridens BULL Húsvilla bükk tartóval
  • Goyon-Chazeau szeletelő kés

 

Ez Latin Amerikai ihletésű, Nantes mellet tervezett és gyártott különlegesen eredeti húsvilla csak komoly húsimádók kezébe való. Már 55 dkg-os súlya is magért beszél. Igazán jól használható heavy duty eszköz és még elegáns is. Egy olyan grill vagy konyhai kiegészítő, mellyel az elkészült húsok darabolása is élmény számba megy.
Anyaga nagyobbrészt újrahasznosított élelmiszeripari rozsdamentes acél, melyet 1800 °C-ra hevítve öntenek formába, majd kézi csiszolással és polírozással nyeri el végső formáját.
A Tridens húsvilla modern és stílusos kialakítása tökéletes ergonómiát takar. A középső rövidebb foggal a csontokat tudja stabilan leszorítani, így könnyítve és segítve a szeletelést.

Tridens Bull Húsvilla & Goyon-Chazeau szeletelő kés szett

 

Goyon-Chazeau késmanufaktúra már 600 éves múltra tekint vissza. A francia késgyártás egyik legelső és mai napig ugyanazon a helyen a Thiersi műhelyben működő kis családi cége. Az évszázados tapasztalatokra épülő manufakturális, kis szériás gyártás jellemzi a mai napig. A Tridens húsvilla mellé exclusive gyártott szeletelőkésük nem csak különleges formájával, de kivételes ergonómiájával is remekül illeszkedik.

 Húsvilla rozsdamentes acélból 316 L, szálcsiszolt.
Súly: 0,550kg.
Méret: 110x165x25mm.

Natúr bükkfa tartó só és bors tégellyel
Súly: 0,350kg.
Méret: 125x170x25mm.

Tridens & Goyon-Chazeau szakácskés 20 cm-es pengével
Kovácsolt edzett penge X50CrMov15 rozsdamentes acél (54-56HCR)
Rozsdamentes acél üreges nyél.
Professzionális szálcsiszolás
Gravírozott színes logó a pengén